Renovatie van binnenuit van de kantoren van BAST Architects & Engineers.

Renovatie door BAST Architects & Engineers van een geklasseerd gebouw om er hun nieuwe kantoren in onder te brengen. Met als bedoeling het bijzondere aspect van de gevel van het gebouw te behouden en de teams een onvergelijkbaar comfort te bieden, heeft BAST voor deze renovatie vanuit de binnenkant met kalkhennepblokken en natuurlijke materialen gekozen.

Blokken van 12 cm werden gekozen met een achtervulling van 3 cm. In het gebouw is er ook een muur van 6 m hoog die recht moet kunnen houden. De hennepblokken blijven loodrecht staan ook op die hoogte.

Met het project van het eigen nieuwe kantoor creëert BAST de meerwaarde waar het voor staat: een duurzame verbouwing van een oud pand tot een gezonde werkplek in harmonie met de natuur. Door hun 100% natuurlijke herkomst en hun vochtregulerend vermogen hebben kalkhennepblokken hier in grote mate toe bijgedragen.

Onze producten voor deze realisatie

Volg ons op

©2021, IsoHemp - Natural Building