Binnenrenovatie van twee verdiepingen van een oud postkantoor.

Voor de binnenrenovatie van een voormalig kantoorgebouw bestaande uit twee verdiepingen werden hennepblokken van 15 en 30 cm gebruikt om het gebouw om te vormen tot 9 lofts die voldoen aan de zeerlage-energienormen. De volledige binnenschil werd gemaakt van hennepblokken en ook voor de dubbele scheidingswanden werden hennepblokken gebruikt, waartussen een soepel isolatiemateriaal werd aangebracht. Resultaat: een optimale geluidsisolatie en brandwerende muren. De natuurlijke binnenbepleistering van IsoHemp wordt ook gebruikt als plamuurlaag voor binnenmuren.

Architect : Lode Vranken (De Brouwerij) en Giulia Caterina Verga
Ontwerper : BRJ Construction
Bouwjaar : 2017

 

Zin om een van onze volgende projecten te komen ontdekken ?

Schrijf nu in voor onze Newsletter en blijf op de hoogte van onze toekomstige activiteiten !

INSCRIJVING NEWSLETTER 

Volg ons op

©2019, IsoHemp - Natural Building